FUGNING AF MURVÆRK KØBENHAVN, FREDERIKSBERG, GENTOFTE OG HELLERUP 

Trænger dine fuger til en kærlig hånd? Så er du det rette sted. Hos DB Murerentreprise er vi specialister i reparationer og omfugning af murværk. Vi har mere end 10 års erfaring, og udfører opgaver for private såvel som erhverv.

En bygning bærer præg af den tid, som den er opført i. Mange år i det hårde og barske danske vejr sætter sine spor på bygningen. Derfor kan den med tiden komme til at se nedslidt ud. Enhver bygning kræver således vedligehold – Dette er ikke kun for udseendets skyld. Ved at vedligeholde din bygning forlænger du nemlig også dens levetid, samt forøger dens værdi.

Tag en snak med os omkring dine behov og ønsker allerede i dag – Vi tilbyder fast timepris eller udarbejder et uforpligtende og skræddersyet tilbud på lige netop din opgave.

Vi rykker ud i København K, Frederiksberg, Gentofte og Hellerup

Kontakt os og hør mere

DERFOR BØR DU FÅ LAVET OMFUGNING AF MURVÆRK

Selvom murværket er en stærk og robust konstruktion, så vil det stadig over tid blive nødvendigt at vedligeholde fugerne. Med tiden vil mange opleve, at fugerne i murværket enten vil begynde at slå sprækker eller på andens vis vise tegn på nedbrydning. 

Små huller og indledende revner har ikke de største konsekvenser for murværket, men over tid vil du opleve negative følger på grund af nedbrydningen. Nedbrydningen sker ofte på grund af vind og vejr og specielt regnvand kan med tiden finde vej gennem revnerne i fugerne. For at der ikke skal ske yderligere skader, vil vi anbefale, at du får omfuget murværket.
 

UDKRADSNING

UDSKIFTNING AF FUGER

FUGNING AF FACADER